Nybegynder eller erfaren? Alle kan blive bedre til at bruge deres computer og få større gavn af den. Det kræver viden og træning.

Hos Netassist tilbyder vi privatundervisning til enkeltpersoner – hos dem eller hos os. Det er vores erfaring, at privatundervisning er den mest effektive undervisningsform, hvor kursisten lærer det maksimale i forhold til den brugte tid.

I løbet af den første undervisningstime finder vi dit niveau og udarbejder din helt personlige kursusplan. Der vil være fokus på de helt specifikke ting, du gerne vil lære og har brug for.

Alene og ny

Det er ikke noget problem, hvis du er nybegynder og føler dig meget usikker. Vi tager det stille og roligt, skridt for skridt, og du skal nok lære det.. Vi har hjulpet mennesker højt oppe i 80’erne, som aldrig før har brugt en computer, ligesom vi også har hjulpet mange, der har fået nedsat deres funktionsevne f.eks. efter en ulykke.

Alene og erfaren

Du kan også være erfaren og så alligevel have et ønske om at komme lidt længere ned i detaljen – at blive endnu bedre. Så kan du også få stor glæde af vores privatundervisning, hvor både undervisningen og træneren er nøje tilpasset dine ønsker.

IT – behøver jeg?

Computere og den digitale verden er så stor en del af vores dagligdag, at mange føler sig isoleret og sat udenfor, hvis de ikke kan bruge computeren i rimelig grad.

Computersystemer indgår efterhånden overalt i form af computer, mobiltelefon, tablet, iPad, TV, kamera, ur, styring af varme og alarmer, kameraovervågning osv. Vi møder også den digitale verden, når vi skal benytte netbank, læse e-mail, se vores hospitalsindlæggelse og meget mere. Flere og flere steder bliver det et krav, at vi skal bruge internet-baserede tjenester i vores dagligdag.

Undervisning pr. time

4 timers klippekort

8 timers klippekort

12 timers klippekort

399 kr.

999 kr.

1.599 kr.

2.499 kr.

Undervisning hos dig eller os

Undervisning hos jer

Undervisning hos jer

Undervisning hos jer

Du får privatundervisning, hjælp og træning, indtil det virker for dig.